Småpill och sommar

Det var länge sen jag skrev något men vi har inte legat på latsidan. Dock har det mest varit småpill med sådant som jag redan skrivit om (mer plåt i maskinrummet, pul med rör etc) så det har inte kännts så givande att skriva om samma saker igen.

Sommaren verkar ju ha gjort en tidig entré vilket borgade för en mycket uppvilande helg på Stor-Erik med latande i solen i dagarna två. Som synes har nästan inga båtar åkt i vattnet i pålsundet men det har börjat grönska på träden. Stor-Eriks karakteristiska skorsten skymtar i fjärran när man blickar ut från Västerbron.

2014-04-19 17.16.10

Ett svar på ”Småpill och sommar

  1. Hej i det vackra vädret. Det var länge sedan jag var på besök ,men varje gång jag passerar med fyrans buss på västerbron spanar jag efter skorstenen på Stor Erik och det känns varmt när man ser att den ligger kvar på sin plats.
    Det måste kännas skönt att kunna stå ute på däck och fixa med lite småsaker.
    Har (du) ni funderat på något märke eller motiv att sätta på skorstenen?, Det måste väl vara något som har med namnet Stor Erik att göra. . Knepigt kan jag tänka men varför inte utlysa någon slags tävlingsförslag då jag förstår att det finns många sponsorer som deltar i ert projekt (och alla vi andra som följer ert jobb) i iordningställandet av Store Erik
    Dörrar ja det kan vara lite knepigt att få gå bra , det är bara att justera till vansinne ibland. En fortsatt inspiration önskar jag er Kör hårt resultatet närmar sig.

Lämna ett svar