Målade radiatorer och glespanel

Igår häftade Max fast svart duk för isoleringen bakom radiatorerna. Vincent passade på att göra lite urtag i takreglarna så att vi kan skruva fast försänkt glespane. Detta för att spara så mycket takhöjd som möjligt. I glespanelen kommer 6 mm gips skruvas när el för lampor etc är draget.

2014-09-17 12.03.50

Idag har ett par rader panel åkt upp. Det är mycket jobb med alla försänkningar men varje millimeter räknas så det är det värt.2014-09-18 16.57.31

6 svar på ”Målade radiatorer och glespanel

  1. Det är bara att nöta på hur jobbigt det än är. Men se framåt . Varje pryl som installeras höjer inspirationen. Good luck

  2. Hej Gunne
    Snickarmästarn Blåsarn ifrågasätter om det verkligen räcker med 6 mm gips, då bör det nog vara tätt bakom för att få rätt stadga på gipsen.
    Ha det bra nu vi sitter sista kvällen i Peru och tar en pisco sour.
    Balla & Lisa

    • 6 mm använder man ju inte normalt till sånt här. Men inte mycket med Stor-Erik är normalt. Vi gör glespanel cc ~350 vilket gör att det blir ca 30 cm breda ytor där gipsen inte får något stöd. Tanken är att om någon slår en diskonäve genom taket så kan man ganska enkelt spacka igen hålet.

  3. Tjena Gunne!
    Ser riktigt fint ut och kul att se att ni kör på i samma höga takt. Vore kul att se lite översiktsbilder från de olika rummen för att få en känsla av hur det ser ut. Alternativet vore ju att komma förbi men eftersom man (jag) har varit seg, så tills dess, vore det intressant att se progressen.

Lämna ett svar