Utomhusaktiviteter

Det efterlängtade snöfallet är ju härligt. Det gör även att utomhusarbete blir så mycket lättare och skönare. Det blåste lite mycket i måndags så landgången hade tagit sönder sig själv på flera håll. Det blev till att lägga en halv dag på att laga landgången och försöka justera förtöjningarna så att det inte händer iden. Inte det lättaste när vi är sex skepp som är förtöjda i varandra och två av dessa även är övergivna…

2014-12-17 13.54.29

4 svar på ”Utomhusaktiviteter

  1. Hej på er. Det ser ut som att vinterns fasor står framför de nya dörrarna. Vindar snö och is kan ställa till obehagligheter. Hur har ni det med värmen i kabinerna , för inte kan ni jobba i full vinterklädsel ? När jag ser ner på gatan och bilarna som har ett Is pansar på rutorna och skrapandet känns det gott att våran värme i huset är ok. Har ni Julgran på backen. Nya Regimen här har slopat granen på gården i år. Ha en skön kommande Helg o Advent.

    • Jag tror nog att ”regimen” blir glad och bekostar granen om du orkar gå ner till vasaparken och köpa en :)

  2. Vilken tur för ”de övergivna” att det finns en Gunne som bryr sig o fixar allt!! Stor-Erik behöver nog inte oroa sig för att bli bortglömd i första taget. Riktigt varmt o mysigt blir det med belysning, lussebak, gran, glögg, eld i kamin o förstås alla besökare. Tack för en härlig premiär på båten. Vi kommer gärna tillbaka! Kram från västkusten.

Lämna ett svar