Mata fräsen

Inne på toaletten har det hänt en hel del de senaste dagarna. Det mesta av inredningen är på plats och det är i princip bara målning och golv som återstår.

Spegelpanelerna är klara och har fått ett lager grundfärg.DSC_0717 (Large)

Och då ser det ut så här. DSC_0719 (Large)

Sen skulle jag fräsa ut lite detaljer i MDF och var oförsiktig. Efter 3,5 års arbetande var Ole-dolyckan till slut på besök och orsakade min första riktiga skada. Jag råkade mata överhandsfräsen med mitt finger och tydligen tyckte han det var gott för han tuggade i sig en hel del. :(

Flickorna på SÖS var dock flinka med broderiet och jag tror att de fick ihop fingret hjälpligt. Så nu blir det nog lågt tempo på byggandet här i några veckor. Jävligt synd då vi hade bra flyt i toalettbygget innan dess. Men Bosse tycker i alla fall att det är kul att leka med fingret!DSC_0744 (Large)

3 svar på ”Mata fräsen

  1. AJ AJ AJ
    Hoppas du kryar på fingret snart så ni kan fortsätta vara flinka
    Du får passa på och ta kvalitetstid med Bosse i extra portioner
    tack för kul läsning o intressant och tackar för tipsen som kommit inom bloggen
    Magnus

  2. Det där lät inte skönt! fy satan vad ont det måste gjort. Toaletten ser riktigt fin ut och nu anar man verkligen vilken top-finish det kommer vara på allt.

    Safety first!

  3. Tio fingrar men fy fasen men dom är lika ömma allihopa . Det ser i allafal ut som att en blev glad fick en Docka att leka med.

Lämna ett svar