Hektiska dagar

Det har varit lite dåligt med uppdaterinar på sista tiden. Det är inte för att vi har latat oss utan tvärt om. När det är sommar så blir det lätt så att arbetsdagen övergår sömlöst i sommarkvällens umgänge vilket gör att tiden som spenderas framför datorn asymptotiskt närmar sig noll.

De två ankarna som legat och skräpat på akterdäck har fått sig en släng av vinkelslipen och målats svarta.

2013-07-16 09.43.42 2013-07-17 20.03.13

 

Den nymålade Sparris har luftats lite i Årstaviken. Här sedd från bryggan på den halvsjunkna minröjaren(?) som ligger på botten öster om Årsta holmar.

2013-07-16 21.57.28

 

Att göra-listan på Stor-Erik betas faktiskt av i sån takt att jag har svårt att hålla den full vilket ju är en bra sak. En stående punkt på listan är dock ”bada” och den är alltid aktuell så här års.

2013-07-18 15.49.01

2 svar på ”Hektiska dagar

  1. Att måla Ankare kan ju alltid vara en fördel om man hamnar på okänt vatten.Ser riktigt snygga ut. Men jag såg ingen Ankarklys på skråvet.,eller skall dom hänga utanpå. Hoppas att färgen hängde kvar på segelbåten.
    Vi var ute på en Ålandstur i går (19) men det var inte någon lust tur presis med den Röda fina båten Frugan blev Grön i ansiktet och Lunchen blev inställd. 14m/s så det gungade rejält på Ålandshav.
    Årsta holmar ,där har jag haft mycket rolih då jag bodde vid Hornstull.
    Hoppas att det blir lite bada nu när vädret inte inspirerar till ute aktiviteter

    Keep on sailing ”Jonte o Lek”

  2. Gunne! Vad händer? jag har ju jobbat hela sommaren vilket betyder att jag har rätt mycket tid att kolla på vad du jobbar med…

Lämna ett svar