Plast galore

Vi har varit ute och kollat lite på kontinenten så det är därför det har varit lite skralt med uppdateringar här på bloggen. Vi besökte Halmstad, Prag och Budapest och kom hem inte så värst utvilade.

Idag har jag och Johan satt igång att plasta vattentankarna på allvar. Först lite förberedande slipning av de plastade kanterna:

2013-08-14 09.46.13

 

Sen var det bara att köra på. Vi lägger totalt sex lager matta i ett svep och för det mesta lägger vi två lager i taget och rollar mellan. Det går ungefär lika bra att lägga tre lager istället men man spar inte mycket tid då det tar längre tid att rolla ut plasten då.

2013-08-14 16.14.12

 

Precis som Micke varnade mig för så är det inte helt optimalt att plasta på en presenning. Den släpper av nån anledning från underlaget när man lägger på plasten vilket såklart resulterar i att plasten blir ”bubblig”. Där det är brun packtejp istället funkar det hur bra som helst, men det visste jag redan sen förlängningen av Sparris. Nu saknar det ju fullstängigt sexuell betydelse om tanken är bucklig då de ända som kan tänkas märka det är algerna som inte ska bo i tanken. Men om man ska göra något synligt så kan det ju vara bra att veta…

 

Lämna ett svar