Pumpmontering

Idag var målet att montera pumparna i svart- och gråvattentankarna. Då jag saknar några syrafasta muttrar hann jag inte hela vägen fram, men fästena till pumparna är i alla fall klara så det är bara att montera imorgon.

Jag la ett syrafast klamsvep kring pumparna med gummi mellan. För att inte klämma för hårt kring motorhuset drog jag ihop svepen lagom hårt och kontrade sen fast gängstängerna ordentligt med muttrar mellan de två svepdelarna.2014-05-15 17.17.57

 

I handtagens fästen längst upp satte jag ytterligare en gängstång. På biltemapumpen (gråvatten, slit och släng-pump) så borrade jag helt enkelt upp handtaget till 10 mm men på Wilopumpen ville jag inte göra åverkan så där svetsade jag ihop ett litet klämförband som håller i handtaget.2014-05-15 17.18.27

Kommentera