Skitrör

Toaletten har legat i träda ett bra tag och det var på tiden att återuppta det projektet. Tanken är ju klar (typ nästan i alla fall) och rör är framdraget till toalettutrymmet i däckshuset. Idag har jag dragit rör till WC och tvättställ och limmat ihop dem.

2015-03-31 19.25.00

Många rör kan tyckas men det ska in fler. Det horisontella 50 mm-röret leder svartvattnet åt höger vidare till tanken. Till detta ansluter både toaletten som ska vara på våningen under och den som anas till vänster i bild. Till det tunnare röret skall tvättstället anslutas och det leds ner till badrummet under för att där förenas med övrigt gråvatten som pumpas via köket och ner i gråvattentanken.

Imorron ska det dras vatten och sen är det ”bara” el och inredning kvar innan man kan starta muggen. Provskitning schemalagd om två veckor. Jag återkommer med resultat om fyra till fjorton veckor.

2 svar på ”Skitrör

  1. Som jag kan se så står man på kö för att få använda . Men det hinner nog li klart till den yngsta besättningsmedlemmen kan börja använda dom .Lugn det hinner li klart till det blir aktuellt———Passar på och önskar glad Påsk till er alla i besättningen.. Jonte

Kommentera