Flygande Lill-Erik

Planen var att jag skulle bygga dävertar för att hänga upp Lill-Erik på aktern innan vintern kom. Men på nåt sätt kom vintern innan jag hann med det. Märkligt.

Lill-Erik gnällde om att han var kall om skrovet när han satt fast i 2 cm is här om dan så jag fick pälsa på mig och bryta loss honom. Se körde jag till aktern och byggde en högst till- och bristfällig konstruktion för att lyfta upp honom lagom tills isen hade smält.

Nu fortsätter kampen mot klockan för att få till riktiga dävertar för så där vill jag inte lämna honom när vi ska bort över jul och inte finns på plats för att trösta honom om han skulle ramla ner.

Nåt sånt här är det tänkt att det ska se ut. Mer om dävertprojektet kommer förhoppningsvis snart!

2 svar på ”Flygande Lill-Erik

  1. Hej! Jag har följt erat fantastiska bygge, imponerad av att ni orkar hålla ut. Tyvärr har jag inte kunnat ta mig en titt. Har bott i Norrtälje mesta tiden av året. Flyttat till Stan nu ställt av bilen . Blivit barnvakter på senare år. Hoppas på en god jul till er. Varm hälsning från Ronald o Lek

Lämna ett svar