Vitt och fint kring styrhytten

Farbror trä är sedan länge klar med sitt arbete och har lämnat över facklan till MålarPierre som har kämpat mot vädergudarna för att få färg på de nya träbitarna. Snickarn felar och målarn helar. Men som tur var så känner snickarn målarn väl så mängden helning som krävdes var lagom anpassad. Det blir riktigt fint med snajdiga snickerier, spackel och fogmassa på rätt ställen och vit färg som knyter ihop det.

Ventilbrunnarna är även de sen länge svetsade och klara. Inte helt lätt att stå på en flotte och pinnsvetsa en spalt på 5-10 mm när pendlarbåten Lux går förbi och drar upp svall men till slut kom allt på plats.

På insidan är det målat med Isotrol och antikondensfärg så nu är det dags att bygga ventilnischer och fortsätta med badrumsbygget. Underhållsträsket är bara så satans stort så antingen måste jag ta fler klafsiga steg oftare eller så borde jag kanske kliva ur de leriga stövlarna och lämna dem i soppan för att kunna komma vidare med de större projekten…

Lämna ett svar